Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt

  • Online informatiebijeenkomst NVVK

Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt

Het NVVK Arrangement, waar Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt onderdeel van uitmaakt, wordt door steeds meer schuldeisers en schuldhulpverleners omarmd. Om duidelijk te maken hoe het Arrangement in elkaar zit en waar de voordelen ontstaan, organiseren we informatiebijeenkomsten waarin zowel Collectief Schuldregelen als het Schuldenknooppunt aan bod komen.

Inhoud

Na de bijeenkomst begrijp je de kracht van de combinatie van Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt. Daarnaast is het duidelijk hoe je dit binnen je gemeente inzet en hoe je het maximale voordeel uit Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt haalt. Ook wordt duidelijk hoe je als gemeente de eerste stap kunt zetten. In deze bijeenkomst gaan we graag dieper op deze materie in. Je kunt vooraf al vragen stellen.

Voor wie?

Deze online informatiebijeenkomst is bedoeld voor beleidsadviseurs, kwaliteitsmedewerkers en teamleiders schuldhulpverlening van gemeenten. 

Ook prima los van elkaar te gebruiken

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de NVVK en Schuldenknooppunt. Het is niet nodig om lid te zijn van de NVVK om gebruik te kunnen maken van het Schuldenknooppunt of mee te doen met Collectief Schuldregelen. Hoewel Collectief Schuldregelen via het Schuldenknooppunt sneller gaat, kunnen beide onderdelen los van elkaar ingezet worden.

Aanmelden

Meld je aan via het online inschrijfformulier

Meer informatie

NVVK Arrangement