Overslaan en naar de inhoud gaan

Over NVVK

De NVVK is een vereniging, waarin de Algemene Ledenvergadering (ALV) het hoogste orgaan is. De ALV benoemt op voordracht van het Bestuur de voorzitter van de vereniging. NVVK-leden zijn kredietbanken, gemeenten en particuliere organisaties voor schuldhulpverlening en/of voor bewindvoering (Wsnp en beschermingsbewind). Het Verenigingsbureau ondersteunt de vereniging in het realiseren van haar missie, visie en strategische doelstellingen. 

De NVVK-leden kunnen binnen de vereniging participeren in Kernteams en Communities.

Kernteams

Kernteams zorgen voor de borging van de bestaande pijlers van de NVVK, zoals Gedragscodes & modules, kwaliteit en convenanten en zijn daarmee structureel van aard. Kernteams richten zich op de continuïteit van bestaand beleid en de uitvoering daarvan in de praktijk en zorgen daarnaast voor borging van de innovaties en verbeteringen in bestaand beleid.

Communities

Communities zorgen voor verbondenheid tussen de NVVK-leden. De NVVK-leden kunnen in communities elkaar opzoeken om kennis en ervaringen met elkaar te delen; digitaal via het community platform NVVK-web en fysiek en online via bijeenkomsten.

Snel inzicht in alle belangrijke onderwerpen schuldhulpverlening

Wie nieuw is in de wereld van schuldhulpverlening en beschermingsbewind heeft tijd nodig om te begrijpen wat de relatie is tussen alle onderwerpen waar de NVVK en haar leden zich mee bezighouden. Deze plaat geeft je inzicht.

Ga met je cursor naar een van de begrippen en klik op het begrip. Je komt dan op een pagina met meer informatie.

Vroegsignalering