Overslaan en naar de inhoud gaan

NVVK Arrangement

Versnelling schuldregelfase

NVVK Arrangement

Om schuldregelen te versnellen en hulpvragers sneller schuldenrust te bieden is er het NVVK Arrangement. Het bestaat uit saneringskredieten, convenanten met schuldeisers en het Schuldenknooppunt.

Convenanten

De convenanten met schuldeisers vormen de basis van het NVVK Arrangement. De NVVK sluit deze convenanten af met grote schuldeisers en daar waar mogelijk met koepelorganisaties. We kunnen deze afspraken maken omdat we ruim 90 % van alle schuldhulpverlenende organisaties vertegenwoordigen die optreden als bemiddelaar tussen schuldeisers en hulpvragers.

Wat biedt het Arrangement?

De onderdelen van het Arrangement bieden voordelen voor hulpvragers, schuldeisers en schuldhulpverleners.

  • Hulpvragers krijgen snel schuldenrust en weten met een saneringskrediet precies waar ze aan toe zijn
  • Schuldeisers sparen tijd en voorkomen incassokosten door met de convenanten te werken. Nog meer voordeel ontstaat bij aansluiting op het Schuldenknooppunt.
  • Schuldhulpverleners besparen veel tijd door saneringskredieten in te zetten. De schuldregeling komt snel tot stand dankzij de convenanten. Hulpverleners bereiken het meeste voordeel wanneer zij alle onderdelen van het Arrangement gebruiken, inclusief communicatie via het Schuldenknooppunt.

Ja, ik wil aansluiten!

Wil je ook gaan werken met saneringskredieten, convenanten of het Schuldenknooppunt? Het NVVK Serviceteam regelt het voor je, zowel voor schuldeisers als hulpverleners. Neem contact op met ons Serviceteam.

Arrangement met labels

Met je team op Expeditie

Ontdek samen met je team de voordelen van het Arrangement door deel te nemen aan de NVVK Expeditie.

EXPEDITIE