Overslaan en naar de inhoud gaan

Handboek Saneringskrediet

Handboek Saneringskrediet

Met dit handboek willen we beleidsmedewerkers en schuldhulpverleners handvatten bieden om meer saneringskredieten in te zetten als schuldregeling. 

Het saneringskrediet is onderdeel van het NVVK Arrangement. Het NVVK Arrangement is het verzamelpakket van initiatieven die ieder afzonderlijk tot versnelling van de schuldhulpverlening leiden, maar gezamenlijk voor de meeste procesversnelling zorgen.

Arrangement liggend

Download

Handboek Saneringskrediet - versie december 2023 (pdf, 454 kB)

Het handboek Saneringskrediet is ontwikkeld door de NVVK met hulp en input van de Kredietbank Nederland, Stadsring, Stadsbank Oost Nederland, de Kredietbank Limburg en onderzoekers Martijn Schut en Joke de Kock.

Kennisbank

Jaar

2023

Thema

SchuldenknooppuntWaarborgfonds saneringskredieten

Sleutelwoorden

Sociale Kredietverlening