Overslaan en naar de inhoud gaan

NVVK Expeditie: meer mensen beter bereiken

NVVK Expeditie: meer mensen beter bereiken

Ons werk kan altijd beter, en daarom organiseren we de NVVK Expeditie. Een speelse en tegelijk serieuze manier om ons werkproces te verbeteren, zodat hulpvragers sneller schuldrust krijgen. De Expeditie gaat er daarnaast voor zorgen dat we de doorlooptijd voor het regelen van schulden bekorten.

Wat ga je doen?

logo nvvk expeditie vierkantAls deelnemer aan de Expeditie verzamel je nieuwe kennis over je werk en voer je missies uit die direct met je werk te maken hebben. Je gebruikt ideeën van collega’s elders in het land om je werkwijze te veranderen. Je toetst je eigen werkwijze aan die van anderen en leert nieuwe manieren om tot resultaat te komen.

Meedoen aan de Expeditie levert je praktische kennis op die je meteen kunt toepassen op lopende dossiers! Onderweg krijg je ondersteuning van de medewerkers van het NVVK Serviceteam.

Hoe kan je meedoen?

Je meldt je samen met een aantal collega’s aan als deelnemer aan de expeditie. In 14 weken doorloop je de Expeditie, samen met andere teams. Je ziet wat anderen doen, anderen zien wat jouw team doet. We brengen er competitie in die je motiveert om actief betrokken te blijven bij de Expeditie.

Het wordt een gezamenlijke ontdekkingsreis waarin jullie als team elkaar maar ook anderen verder helpen. Kortom: een expeditie waarin jullie samen op avontuur gaan.

Meld je aan

Meld je snel aan en stuur een e-mail naar Martijn Schut: m.schut@nvvk.nl

Waarom meedoen?

  • Geert van Dijk, directeur van de NVVK, vertelt in deze video waarom het belangrijk én leuk is om mee te doen:

  • Asmae Jazouli, schuldhulpverlener in Leiden, vertelt waarom zij enthousiast is over de Expeditie:

De Expeditie vertrekt in september. Meld je snel aan of vraag meer informatie! We hebben een aantrekkelijk tarief voor leden om mee te doen.

Kennisbank

Jaar

2022