Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ‘Rust brengen in roerige tijden’, Vakmanschap en kwaliteit in de dienstverlening

  • Studiedag NVVK

‘Rust brengen in roerige tijden’, Vakmanschap en kwaliteit in de dienstverlening

Meld je aan voor de online studiedag op 9 november én 14 december. Met inspirerende sprekers, wervelende workshops en onbeperkt ruimte voor ontmoeting. We focussen op kwaliteit en vakmanschap in de dienstverlening. Wat straal je uit, hoe voer je het goede gesprek en wat is er nodig om hulpvragers zo snel mogelijk te helpen? De dag sluit af met een bijzondere spreker: staatssecretaris van Financiën Alexandra van Huffelen.

nvvk-studiedag-banner-nov-dec-2021

Aanmelden

Meld je aan voor de studiedag

Aangemeld, maar verhinderd?

Tot en met 19 oktober 2021 kun je zonder kosten annuleren. Wij vragen je dit schriftelijk te doen bij HOEZO!. Bij afmelding na 19 oktober 2021 kun je zonder extra kosten een collega als vervanger laten deelnemen. Lukt dit niet dan moeten wij helaas de kosten bij jou in rekening brengen.

Kosten

Deelname aan de studiedag kost voor NVVK-leden € 279,00 per persoon en voor niet NVVK-leden € 399,00. Als je boekt vóór 5 oktober 2021 bedragen de kosten voor NVVK-leden € 249,00 per persoon en voor niet NVVK-leden € 369,00. Voor iedere derde deelnemer die vanuit een organisatie wordt aangemeld geldt een korting van 50% (op het bedrag dat hoort bij de datum van boeking). Na aanmelding ontvang je een bevestiging, factuur en enkele dagen voor de studiedag de link naar de webinar.

Meer weten?

Voor informatie kun je bellen of mailen met HOEZO! Congresorganisatie. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 023 - 555 27 20 of via cm.van.reenen@hoe-zo.nl.

Voor wie?

De studiedag is interessant voor:

  • schuldhulpverleners
  • schuldeisers
  • bewindvoerders
  • anderen die beroepshalve betrokken zijn bij schuldproblemen

PE-punten zijn aangevraagd bij Bureau Wsnp, Horus en Kiwa.