Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Motiverend leidinggeven bij verandering

  • Online masterclass en workshop

Motiverend leidinggeven bij verandering

Hoe neem jij je medewerkers mee?

Jeroen Siebelt neemt je mee in de psychologie van verandering. Hij legt uit hoe je je mensen meeneemt en motiveert bij koersverandering. Hij geeft je inzicht in de factoren die maken dat mensen wel of juist niet bereid én in staat zijn te veranderen. Zijn doel is dat je met meer enthousiasme, kundigheid en vertrouwen leiding kunt geven aan een complexe verandering.

Vanuit de praktijk schuift Jaap-Jan Broer aan. Hij is manager van de welzijnsorganisatie Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland. Hij geniet van het continue verbeteren van dienstverlening en wil op innovatieve wijze bijdragen. Zijn ervaring op het gebied van verandering neemt hij vandaag mee als gast tijdens de online masterclass.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, beslissers, bestuurders en andere medewerkers die veranderingen begeleiden binnen organisaties, afdelingen of teams op het terrein van financiële hulpverlening.

Wat kan je verwachten?

  • Verrassende inzichten uit de psychologie: over eigenaardige eigenschappen, valkuilen en kansen voor positieve verandering.
  • Focus op het herkennen van en omgaan met psychologische weerstand bij verandering. Hoe krijg je je team mee in veranderingen? Hoe stimuleer je nieuwsgierigheid naar nieuwe werkwijzen?
  • Een mix van 50/50 tussen lezing en interactie. Met verschillende interactievormen laat Jeroen deelnemers de concepten en technieken eigen maken.

Na de masterclass vertrek je met energie en nieuwe inzichten om de volgende dag direct toe te passen

Jeroen Siebelt

jeroen-siebelt

Jeroen Siebelt houdt zich ruim tien jaar bezig met het begrijpen en toepassen van de psychologie van verandering en leiderschap. Hij is een veelgevraagd spreker en zijn sessies kenmerken zich door een snelle afwisseling van enthousiasme, serieuze inhoud en humor.

Lees hier het interview met Jeroen Siebelt. 

Extra: verdiepende workshop op 12 juni 

Als vervolg op de masterclass organiseren we een verdiepende workshop, fysiek in Utrecht. Je gaat met een kleinere groep collega-leidinggevenden concreet aan de slag om het onderwerp in jouw dagelijkse praktijk toe te passen. Je maakt zelf een plan van aanpak hoe jij succesvol de leiding neemt bij veranderingen in je organisatie.

De workshop ‘Aan de slag met leidinggeven bij verandering’ is op woensdag 12 juni, van 9.30 uur tot 11.30 uur bij de NVVK in Utrecht.

Aanmelden

We organiseren tussen mei en oktober in totaal vier verschillende online masterclasses met verdiepende workshops. De masterclasses zijn online in Teams, de workshops fysiek in Utrecht.

Aanmelden kan los per masterclass of voor de hele serie. Deelnemen aan de workshop kan alleen in combinatie met de betreffende masterclass, omdat de workshop een vervolg op de masterclass is. Nadat je je hebt aangemeld voor de masterclass, krijg je een uitnodiging om je aan te melden voor de workshop. De masterclass kan vanzelfsprekend wel los van de workshop worden gevolgd. Deelname is gratis voor professionals in de Financiële hulpverlening. Wij kunnen dat aanbieden vanuit ons programma versterken van vakmanschap. 

Benieuwd naar de andere masterclasses?

Klik hier voor het volledige overzicht.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.