Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Saneringskrediet voor Ondernemers

  • Online informatiebijeenkomst NVVK

Saneringskrediet voor Ondernemers

Schuldhulp aan ondernemers vraagt andere kennis dan schuldhulp aan particulieren. Vanuit de praktijk merken we een grote behoefte aan manieren om ondernemers met schulden goed te helpen. Het saneringskrediet is binnen de reguliere schuldhulpverlening een steeds vaker ingezet instrument.

Binnen de pilot waarborgt het Wsk de saneringskredieten van 100 ondernemers om te onderzoeken of deze vorm van schuldhulpverlening ook voor ondernemers werkt. In deze online informatiebijeenkomst ontvangt u alle informatie over deelname aan de pilot.

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is bij gemeenten, kredietbanken en organisaties die zich bezighouden met schuldhulp voor ondernemers.

Inhoud

Na de bijeenkomst weet je welke ondernemers in aanmerking komen voor deelname aan de pilot, wat de voorwaarden zijn en hoe je een saneringskrediet voor ondernemers laat borgen via het Waarborgfonds. Ook gaan we in op de stappen die een gemeente, kredietbank of SHVO-organisatie dient te nemen om borgstellingen aan te kunnen vragen. Je kunt vooraf al vragen stellen.

Meer informatie

Website NVVK: Saneringskrediet voor Ondernemers
Website SBN: Waarborgfonds Saneringskredieten

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.