Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Ondernemers helpen, zo doe je dat

  • Studiedag NVVK

Ondernemers helpen, zo doe je dat

Ze zijn selfmade, onafhankelijk en houden graag vol dat het goed gaat. Tot ze jou nodig hebben: ondernemers met schulden. Hoe help je ze dan over de drempel naar jouw hulpaanbod? Wat kun je ze eigenlijk bieden? En hoe richt je je hulpproces zodanig in dat een schuldregeling snel tot stand komt?

De NVVK organiseert een studiedag voor schuldhulp aan ondernemers die ingaat op deze vragen.

  • We gaan luisteren naar kabinetsrapporteur Bruno Tideman, die met ons zijn eindrapport bespreekt over de schuldsituatie van ondernemers na corona.
  • De Belastingdienst komt vertellen hoe je snel tot een goede schuldregeling komt
  • Tarik Koptagel, initiatiefnemer en programmamanager van het succesvolle Utrechtse ondernemershulpaanbod 'Utrecht Centraal' geeft je inzicht in zijn aanpak
  • We delen de nieuwste ervaringen met de inzet van saneringskredieten voor ondernemers met schulden
  • Er is een panelgesprek van professionals in schuldhulp aan ondernemers, onder leiding van NVVK-voorzitter Marco Florijn

Advies en begeleiding beschikbaar

Deze studiemiddag, op dinsdag 28 november, organiseren we in Hotel Theater Figi in Zeist. Je krijgt vooraf informatie over wat we gaan doen, en ook achteraf delen we alle presentaties met je.
Op de middag zelf is er veel gelegenheid om vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en in indivueel verband het gesprek aan te gaan over schuldhulp aan ondernemers. Ook na afloop zijn we beschikbaar voor extra toelichting. Het NVVK Serviceteam is er ook; je kunt hen gratis inzetten om je schuldhulpproces te moderniseren.

Voor beginners en gevorderen

De studiemiddag is bedoeld voor schuldhulpverleners die nog veel willen ontwikkelen om deze vorm van hulp doeltreffend aan te bieden. Ook hulpverleners die er al meer ervaring mee hebben, zullen waardevolle kennis opdoen op deze bijeenkomst.

Korting voor NVVK-leden

De kosten zijn 75,- excl. btw per persoon voor NVVK-leden, niet-leden betalen 100 euro excl. btw. Kom je met meer mensen? Dan betaalt alleen de eerste deelnemer 100 %, voor de anderen geldt een tarief van 75 %.

Aanmelding

Vul je gegevens in via dit formulier en alles wordt voor je geregeld.