Overslaan en naar de inhoud gaan

Certificeerders

Certificeerders

De NVVK heeft op dit moment een raamovereenkomst met 1 certificerende instelling die je kunt inschakelen voor een audit: CIIO.

CIIO

CIIO is een kleinschalige gespecialiseerde certificeerder, geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) om ISO 9001:2015 en ISO 27001 en NEN 7510 beoordelingen uit te voeren in de professionele dienstverlening. CIIO voert daarnaast diverse andere (keurmerk-) toetsingen uit, waaronder toetsingen op de kwaliteitseisen voor het label Sterk Sociaal Werk in opdracht van Sociaal Werk Nederland, het kwaliteitskader financiële hulpverlening in opdracht van de NVVK, het Keurmerk Warm Incasseren in opdracht van Warm Rotterdam, het Kwaliteitskader Speciaal Onderwijs, het keurmerk de Wijkzuster, het Keurmerk loopbaanadvies, re-integratie en ARBO in opdracht van OVAL, het Keurmerk opleidingsinstituten in opdracht van de NRTO en het Keurmerk Kindervakanties. Zie ook www.ciio.nl.

CIIO is een netwerkorganisatie van bevlogen mensen, die zelf uiteenlopende ervaring hebben met één en vaak meer van bovengenoemde typen professionele dienstverlening. Dat houdt ons scherp, belangstellend en betrokken. Voor de NVVK onderzoeken hebben we een team van 6 ervaren auditoren, die de specifieke kenmerken, kansen en risico’s van deze branche kennen en zicht hebben op het krachtenveld waarbinnen financiële hulpverlening wordt geboden. Zie ook www.ciio.nl/over-ons/ons-team.

Onze aanpak

CIIO bereidt haar onderzoeken vooraf gedegen voor door zich goed in te lezen. CIIO werkt volgens ‘het nieuwe beoordelen’ met een focus op ontwikkeling, effectiviteit van interventies, continu leren en innoveren, waarderen en resultaatgerichtheid. Toetsing ziet CIIO als vorm van gezonde tegenspraak, instrument voor reflectie en impuls om te leren en te verbeteren.

Onze missie is om door normontwikkeling en toetsing een wezenlijke bijdrage te leveren aan de prestaties van organisaties en hun professionals. Zo heeft CIIO ook meegewerkt aan de ontwikkeling van het NVVK Kwaliteitskader.

Meer informatie

Neem bij voorkeur contact op met één van auditoren, die contactpersoon zijn voor de NVVK-audits. Of bel het algemene CIIO nummer: 088 - 444 63 33 (officemanagement) of mail naar info@ciio.nl

Pauline Ensing (CIIO)                                           
Pauline Ensing
ensing@ciio.nl
06 - 51 56 69 57

Petra van der Jagt (CIIO)
Petra van der Jagt
jagt@ciio.nl 
06 - 12 41 05 16

Kennisbank

Jaar

2023

Thema

NVVK Kwaliteitskader