Overslaan en naar de inhoud gaan

Beter samenwerken tussen arbeidsparticipatie en schulden

Beter samenwerken tussen arbeidsparticipatie en schulden

23 januari 2020

Werk je als beleidsadviseur of leidinggevende bij de gemeente, of ben je professional in de schuldhulpverlening en arbeidsparticipatie? Dan nodigt SchouderEronder je uit om mee te doen aan een bijeenkomst in Utrecht over 'arbeidsparticipatie en schulden'.

Een betere samenwerking tussen dienstverleners gericht op arbeidsparticipatie en op schulden draagt bij aan een effectievere aanpak voor burgers. Daarom organiseert SchoudersEronder een bijeenkomst die je helpt om dit thema aan de orde te stellen in jouw gemeente. Kom kennis maken met de methodiek van Schouders Eronder en leer wat deze voor jou kan betekenen!

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Schouders Eronder en Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is in het gemeentelijk domein:  beleidsadviseurs, leidinggevenden en professionals in de schuldhulpverlening en arbeidsparticipatie.

Wat het oplevert?

  • Je hebt zicht op wat lerende praktijken zijn en wat het belang is van een lerende praktijk.
  • Je krijgt een introductie op de methodiek van Schouders Eronder.
  • Je weet hoe je  met deze methodiek aan de slag gaat in de leernetwerken en werkplaatsen van Schouders Eronder in 2020. (je kunt je hiervoor  aanmelden, deelname is gratis)
  • Je weet hoe andere gemeenten met het arbeidsparticipatie en schulden bezig zijn.

Meld je snel aan want vol is vol

Je kunt je aanmelden voor de kick-off bijeenkomst via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.  

Locatie en programma

De locatie in Utrecht wordt nog bekend gemaakt, maar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zodra het programma bekend is en je aangemeld bent, ontvang je het volledige programma. De bijeenkomst start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. 

Ben je na afloop van de kickoff-bijeenkomst geïnteresseerd om deel te nemen aan een van de werkplaatsen of leernetwerken laat het ons dan weten tijdens de bijeenkomst of stuur een email naar lerendepraktijk@schouderseronder.nl.