Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer tijd voor ondertekening convenant vroegsignalering

Meer tijd voor ondertekening convenant vroegsignalering

24 december 2020

De NVVK krijgt veel telefoontjes van gemeenten rond de digitale ondertekening van het Landelijk Convenant Vroegsignalering. Vanwege de decemberperiode met feestdagen hebben we besloten de ondertekentermijn te verlengen.

De ondertekentermijn is omgezet van '14 dagen' naar 'onbepaalde tijd'. Dat betekent dat betrokkenen hun ondertekening in het ondertekenportaal kunnen uitstellen tot na de kerstvakantie.

Dat maakt het ook makkelijker om tegen die tijd (vanaf maandag 4 januari) vragen te beantwoorden die sommige gemeenten naar aanleiding van de ondertekening hebben. 

Nieuwe ondertekenapplicatie

Liep u aan tegen problemen bij het downloaden? Op woensdag 24 december is er een nieuwe versie van de ondertekenapplicatie online gegaan. Als het goed is zijn de problemen met het downloaden in deze versie opgelost.

Heeft u vragen rond de ondertekening? Bel niet naar de NVVK maar stuur een mail naar projecten@nvvk.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag, telefonisch of via een antwoordmail.

Extra instructie

In de eerste week van januari publiceren we een beknopte instructie voor het ondertekenproces. Die zal onder andere te vinden zijn op het startscherm van de ondertekenportal, en ook hier.