Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Intervisie als voorwaarde voor teamontwikkeling

  • Online masterclass en workshop

Intervisie als voorwaarde voor teamontwikkeling

Hoe reflecteert jouw team op uitdagingen?

Petra Meijssen neemt je mee in het succes van intervisie. Geen ontwikkeling zonder moment om stil te staan en de tijd te nemen voor reflectie. Intervisie is een beproefde methode voor een lerende organisatie. Met de theorie achter intervisie en waarom dit zo waardevol is voor iedere organisatie.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, beslissers, bestuurders en andere medewerkers die veranderingen begeleiden binnen organisaties, afdelingen of teams op het terrein van financiële hulpverlening.

Wat kun je verwachten?

  • De theorie achter intervisie, wat het is en hoe je hier waardevol gebruik van kunt maken.
  • Handige tips & tricks om zelf aan de slag te gaan met intervisie.
  • Een onderzoek naar gezamenlijke thema's en rode draden voor de praktijk.

Na de masterclass vertrek je met energie en nieuwe inzichten om de volgende dag direct toe te passen.

Petra Meijssen

Petra Meijssen Petra Meijssen is interim HR adviseur en daarnaast intervisiebegeleider, voornamelijk in de publieke sector. Voor Petra gaat intervisie om het bereiken van een diepere laag waar medewerkers tegenaan lopen. Ongeacht de casus die ze inbrengen.

Extra: verdiepende workshop 30 oktober

Als vervolg op de masterclass organiseren we een verdiepende workshop, fysiek in Utrecht. Aan de hand van verschillende intervisie methoden bepaal je zelf de manier waarop je intervisie in de praktijk gaat brengen.

De workshop ‘Aan de slag met intervisie’ is op woensdag 30 oktober, van 9.30 uur tot 11.30 uur bij de NVVK in Utrecht.

Aanmelden

We organiseren tussen mei en oktober in totaal vier verschillende online masterclasses met verdiepende workshops. De masterclasses zijn online in Teams, de workshops fysiek in Utrecht.

Aanmelden kan los per masterclass of voor de hele serie. Deelnemen aan de workshop kan alleen in combinatie met de betreffende masterclass, omdat de workshop een vervolg op de masterclass is. Nadat je je hebt aangemeld voor de masterclass, krijg je een uitnodiging om je aan te melden voor de workshop. De masterclass kan vanzelfsprekend wel los van de workshop worden gevolgd. Deelname is gratis voor professionals in de Financiële hulpverlening. Wij kunnen dat aanbieden vanuit ons programma versterken van vakmanschap. 

Benieuwd naar de andere masterclasses?

Klik hier voor het volledige overzicht.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden