Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Waardengericht leidinggeven

  • Online masterclass en workshop

Waardengericht leidinggeven

Hoe leiden gezamenlijke teamwaarden tot maatwerk?

Evelien Meester neemt je mee in het werken vanuit waarden. Iedereen werkt vanuit zijn eigen waarden: naast persoonlijke en maatschappelijke waarden, zijn er in je organisatie ook professionele waarden. Gezamenlijke waarden voorkomen willekeur in besluitvorming en zijn een belangrijke basis voor het bieden van maatwerk.  

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, beslissers, bestuurders en andere medewerkers die veranderingen begeleiden binnen organisaties, afdelingen of teams op het terrein van financiële hulpverlening.

Wat kun je verwachten?

  • Een nieuwe kijk op omgaan met een (praktijk)probleem.
  • Theorie over waarden en hoe deze een rol spelen in besluitvorming.
  • Inzichten hoe je in je organisatie waarden kunt inzetten in het aansturen van een team.
  • Een interactieve masterclass met ruime aandacht voor het toepassen van waarden in je eigen organisatie.

Na de masterclass vertrek je met energie en nieuwe inzichten om de volgende dag direct toe te passen.

Evelien Meester

Evelien Meester Evelien Meester is jurist en ‘omdenker’ binnen het sociaal domein. Ze is een vurig pleitbezorger om kennis van de gedragspsychologie in te zetten voor het maken van effectief beleid en een effectieve uitvoering. Ze is adviseur en docent bij Stimulansz en gebruikt een mix van juridische kennis, psychologie en filosofie.

Extra: verdiepende workshop op 18 september

Als vervolg op de masterclass organiseren we een verdiepende workshop fysiek in Utrecht. In een kleine groep leidinggevenden maak je zelf een plan hoe jij de waarden in je eigen organisatie in kunt zetten. Daarmee zorg je als leidinggevende voor de juiste kaders zodat medewerkers weten wat ze aan maatwerk kunnen inzetten.

De workshop ‘Aan de slag met waardengericht leidinggeven’ is op woensdag 18 september, van 9.30 uur tot 11.30 uur bij de NVVK in Utrecht.

Aanmelden

We organiseren tussen mei en oktober in totaal vier verschillende online masterclasses met verdiepende workshops. De masterclasses zijn online in Teams, de workshops fysiek in Utrecht.

Aanmelden kan los per masterclass of voor de hele serie. Deelnemen aan de workshop kan alleen in combinatie met de betreffende masterclass, omdat de workshop een vervolg op de masterclass is. Nadat je je hebt aangemeld voor de masterclass, krijg je een uitnodiging om je aan te melden voor de workshop. De masterclass kan vanzelfsprekend wel los van de workshop worden gevolgd. Deelname is gratis voor professionals in de Financiële hulpverlening. Wij kunnen dat aanbieden vanuit ons programma versterken van vakmanschap. 

Benieuwd naar de andere masterclasses?

Klik hier voor het volledige overzicht.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden