Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Sturen op talentontwikkeling

  • Online masterclass en workshop

Sturen op talentontwikkeling

Hoe zijn jouw mensen de beste versie van zichzelf?

Piet Sprangers neemt je mee hoe je ervoor zorgt dat je medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Want dat is de basis voor een succesvolle organisatie waar medewerkers graag bij willen werken. Piet laat je zien hoe je energie en plezier kunt losmaken in je organisatie met de organisatieprincipes van Ricardo Semler. Als je deze principes toepast, zijn je medewerkers tot veel meer in staat en je creëert daarmee een flexibele organisatie die zich makkelijk aanpast aan veranderingen.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, beslissers, bestuurders en andere medewerkers die veranderingen begeleiden binnen organisaties, afdelingen of teams op het terrein van financiële hulpverlening.

Wat kan je verwachten?

  • Organisatieprincipes die inzicht bieden in teamontwikkeling gericht op continue verbetering.
  • Het organiseren vanuit talenten. Hoe stuur je op talentontwikkeling?
  • Het stellen van inspirerende doelen binnen de context van je organisatie.
  • Een praktijkgerichte masterclass met veel ruimte voor interactie. Met verschillende interactievormen laat Piet deelnemers de concepten en technieken eigen maken.

Na de masterclass vertrek je met energie en nieuwe inzichten om de volgende dag direct toe te passen. 

Piet Sprangers

Piet Sprangers Piet Sprangers heeft 30 jaar ervaring als leidinggevende in het sociaal domein. Hij is erin gespecialiseerd om medewerkers de beste uitvoering van zichzelf te laten zijn. Zijn visie is gebaseerd op de organisatieprincipes van Ricardo Semler.

Extra: verdiepende workshop op 10 juli

Als vervolg op de masterclass organiseren we een verdiepende workshop, fysiek in Utrecht. Je gaat in een kleinere groep collega-leidinggevenden concreet aan de slag met hoe jij kan zorgen voor een swingend team waarin ieders talent vol wordt benut. Samen kunnen jullie fluitend iedere verandering aan.

De workshop ‘Aan de slag met sturen op talentontwikkeling’ is op woensdag 10 juli, van 9.30 uur tot 11.30 uur bij de NVVK in Utrecht.

Aanmelden

We organiseren tussen mei en oktober in totaal vier verschillende online masterclasses met verdiepende workshops. De masterclasses zijn online in Teams, de workshops fysiek in Utrecht.

Aanmelden kan los per masterclass of voor de hele serie. Deelnemen aan de workshop kan alleen in combinatie met de betreffende masterclass, omdat de workshop een vervolg op de masterclass is. Nadat je je hebt aangemeld voor de masterclass, krijg je een uitnodiging om je aan te melden voor de workshop. De masterclass kan vanzelfsprekend wel los van de workshop worden gevolgd. Deelname is gratis voor professionals in de Financiële hulpverlening. Wij kunnen dat aanbieden vanuit ons programma versterken van vakmanschap. 

Benieuwd naar de andere masterclasses?

Klik hier voor het volledige overzicht.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.