Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Gaan we het redden tot 1 januari? NVVK Live over alle reddingsplannen voor mensen met schulden

  • NVVK Live

Gaan we het redden tot 1 januari? NVVK Live over alle reddingsplannen voor mensen met schulden

Maandelijks nodigen we een aantal interessante gasten uit die onder leiding van NVVK-voorzitter Marco Florijn in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen in de financiële hulpverlening.  In 45 minuten ben je weer helemaal op de hoogte van de actualiteiten in onze branche. De uitzendingen zijn ook later terug te zien.

Op de laatste donderdag van de maand van 16.00 -16.45 uur praten we aan de NVVK-stamtafel over onderwerpen die jou als financiële hulpverlener raken. Maar ook bestuurders, beleidsadviseurs, vrijwilligers en anderen betrokkenen bij financiële hulpverlening mogen deze uitzendingen niet missen.

Programma

Op donderdag 27 oktober tussen 16.00-16.45 uur blikken we terug op de plannen die het kabinet presenteerde op Prinsjesdag: de voornemens om per 01/01/23 de bestaanszekerheid te verhogen, en ‘acuut beleid’ om de gevolgen van hoge energierekening en de inflatie al dit kalenderjaar te dempen.

Donderdag gaan we het erover hebben wat er sinds Prinsjesdag gebeurd is. In hoeverre beantwoorden de aangekondigde maatregelen aan de problemen die er zijn? We praten erover met de energiesector (Martin Neef van Vattenfall schuift aan), met de aanvoerder van de landelijke Armoedecoalitie, voormalig raadslid Marry Mos uit Utrecht) en met een vertegenwoordiger van de NVVK: beleidsadviseur Ellen Hennekens. Onze voorzitter Marco Florijn presenteert.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.