Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Informatieve talkshow vanuit het verenigingsbureau van de NVVK

  • NVVK Live

Informatieve talkshow vanuit het verenigingsbureau van de NVVK

Wethouder Linda Voortman (Utrecht), voorzitter EnergieNederland Cora van Nieuwenhuizen en: baanbrekend nieuws over schuldenrust.

Klik hier om mee te kijken!

In de tweede aflevering van NVVK Live, de talkshow vanuit het verenigingskantoor van de NVVK, ontvangen we wethouder Linda Voortman van Utrecht en Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter van de koepel van energiebedrijven EnergieNederland. Ook hebben we baanbrekend nieuws over schuldenrust.

Met Cora van Nieuwenhuizen ondertekent NVVK-voorzitter en presentator van de talkshow Marco Florijn live ons vernieuwde convenant met EnergieNederland.

Cora

Cora van Nieuwenhuizen

Wethouder Linda Voortman van Utrecht vertelt ons hoe je mensen die via een saneringskrediet hun schulden aflossen kunt motiveren om financieel stabiel te blijven. 

Linda Voortman

Linda Voortman

In de uitzending besteden we ook aandacht aan het vernieuwende onderzoek dat we momenteel uitvoeren naar het effect van financiële hulpverlening. We doen het onderzoek ter gelegenheid van ons 90-jarig jubileum dit jaar. Daarvoor analyseren we honderden dossiers, maar we hebben ook hulpverleners en hulpvragers uitgenodigd om op video te vertellen hoe ze het werk van financiële hulpverleners ervaren. Frank van Jeveren, onderzoeker bij Puropose, geeft in deze aflevering een sneak preview van de eerste resultaten.

Frank

Frank van Jeveren

Elke uitzending is er een vaste tafelgast, deze keer is dat Rianda Kelder. Zij is lid van het wijkteam in Hollands Kroon, met als specialisme schuldhulpverlening. Rianda neemt samen met een hulpvrager ook deel aan het jubileumonderzoek.

rianda+kelder

Rianda Kelder

Meekijken doe je zo

Meekijken naar de talkshow, onder leiding van NVVK-voorzitter Marco Florijn, is eenvoudig. Klik hier, dan kom je terecht in Teams, het platform voor de talkshow. Via de chat kun je vragen stellen. We doen ons best die meteen in de uitzending voor te leggen aan de gasten. 

Wat is NVVK Live?

Maandelijks nodigen we een aantal interessante gasten uit die onder leiding van NVVK-voorzitter Marco Florijn in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen in de financiële hulpverlening. De uitzendingen zijn ook later terug te zien.

Op de laatste donderdag van de maand van 16.00 -17.00 uur praten we aan de NVVK-stamtafel over onderwerpen die jou als financiële hulpverlener raken. Maar ook bestuurders, beleidsadviseurs, vrijwilligers en anderen betrokkenen bij financiële hulpverlening mogen deze uitzendingen niet missen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.