Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Oplossen verzekeringsschulden: hoe doe je dat?

  • Webinar

Oplossen verzekeringsschulden: hoe doe je dat?

Gratis geaccrediteerde training voor schuldhulpverleners en WSNP-bewindvoerders

Zorgverzekeringslijn heeft een gratis training ontwikkeld, speciaal voor schuldhulpverleners en WSNP-bewindvoerders. Hiermee brengen we je op de hoogte over alles met betrekking tot het oplossen van zorgverzekeringsschulden en de verzekeringsplicht. De training is door KIWA en de Raad voor Rechtsbijstand (bureau WSNP) geaccrediteerd met 2 PE punten.

In 2021 is er veel veranderd.

Tijdens de online training gaan we in op actualiteiten en de wijzigingen per 1 januari:

  • De vereenvoudigde beslagvrije voet en de bestuursrechtelijke premie;
  • Beslag op de zorgtoeslag;
  • De nieuwe beslagvolgorde en de zorgverzekeringsschuld.

Tijdens de training wordt ook ingegaan op andere onderwerpen zoals het incassoregime van zorgverzekeraars, de invloed van de zorgpremie en zorgkosten op de vereenvoudigde beslagvrije voet en het VTLB, de wanbetalersregeling en het convenant ZN-NVVK als onderdeel van de stabilisatieovereenkomst.

De training wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8. Blijf jij ook graag op de hoogte? Schrijf je dan in voor een gratis open training. De volgende open trainingen zijn op 20 oktober, 25 november en op 14 december.

Liever een exclusieve training voor jou én je collega’s? Dat kan ook en is gratis! Interesse? Neem contact op via gert-jan@zorgverzekeringlijn.nl of bel met 088-9006964.