Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze leden

Wil je weten wie er lid is van de NVVK? Kijk in deze lijst wie er is aangesloten bij onze vereniging. Je kunt daarvoor ook de zoekbalk gebruiken. Zelf lid worden? Bekijk de mogelijkheden.

 1. team Financieel Stabiel samen met adviseur-projectleiders en de directievoorzitter van WPDA.jpg

  ‘Trots dat we NVVK Belofte waar kunnen maken naar onze inwoners’

  Werkplein Drentsche Aa sluit aan bij NVVK

  3 juni 2024

  Het team 'Financieel Stabiel' van Werkplein Drentsche Aa (WPDA) ontving onlangs het lidmaatschapscertificaat van de NVVK. Werkplein Drentsche Aa is de sociale dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. ‘Met het lidmaatschap tonen we aan dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen.’ 

 2. Gemeente Heerlen.jpg

  'Levens van onze inwoners willen we positief veranderen’

  Heerlen versterkt schuldhulpverlening met NVVK-lidmaatschap

  8 april 2024

  'Een belangrijke stap in de verbetering van de schuldhulpverlening binnen de gemeente Heerlen'. Zo kwalificeert beleidsmedewerker Sociaal Domein Mick Heckers de stap van zijn gemeente om lid te worden van de NVVK. Die stap sluit onder andere aan op de wens van Heerlen om 'generatiearmoede' in de stad te doorbreken.

 3. IJsselgemeenten.jpg

  'Mensen helpen met hun schulden geeft ons energie'

  Schuldhulp IJsselgemeenten sluit aan bij NVVK

  29 februari 2024

  Het Team Schuldhulpverlening van IJsselgemeenten ontving het certificaat dat hoort bij het lidmaatschap van de NVVK. Het team heeft hard gewerkt aan verbetering van hun werkprocessen en de kwaliteit van hun diensten. Dat werd bekroond met het certificaat.