Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Geert van Dijk

Geert van Dijk

g.vandijk@nvvk.nl 06 - 27 08 55 66 directeur

Wie ben je?

Geert van Dijk

Wat doe je voor de NVVK?

Directeur van het verenigingsbureau.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Ik ken de impact van financiële problemen op het leven van mensen. Met onze leden en met schuldeisers werken aan het sneller helpen van meer mensen is mijn drijfkracht. Dat kan alleen in samenwerking met een breed pallet aan stakeholders, publiek en privaat. De NVVK is daarom een echte netwerkorganisatie, daarin voel ik me als een vis in het water.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Ik hoop en verwacht dat het daadwerkelijk lukt om meer mensen sneller te bereiken. Teveel mensen hebben vaak ernstige financiële zorgen. Daarom moet er iets veranderen aan de kant van inkomenszekerheid. Maar ook in aanpakken van die financiële zorgen. Met het signaleren van problemen, werken aan schuldenrust, aan perspectief op een schuldenzorgvrije toekomst, met begeleiding zo kort als kan en zo lang als nodig.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Mooie muziek, een goed bord eten en een fijn glas, liefst met dierbaren. En zoveel als kan actief buiten bezig zijn, bij voorkeur op de fiets. En natuurlijk om mee te denken over het maatschappelijke vraagstuk van (te) grote geldzorgen, en wat daar aan te doen.