Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Joeri Eijzenbach

Joeri Eijzenbach

j.eijzenbach@nvvk.nl 06 - 55 88 72 25 senior juridisch beleidsadviseur

Wie ben je?

Ik ben Joeri Eijzenbach, getrouwd en vader van twee (4 en 5), beleidsadviseur voor de NVVK, en politiek actief in mijn eigen woonplaats, het mooie IJsselstein

Wat doe je voor de NVVK?

Voor de NVVK houd ik mij bezig met nieuwe wetgeving en de implementatie daarvan, de verbinding met de Wsnp, sociale kredietverlening en lobby. Daarnaast ben ik projectleider van ons Kwaliteitskader en de doorontwikkeling van de kwaliteitsaudit van de branche.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

We zijn een branche die het verschil maakt voor mensen met geldzorgen. Wij hebben het poldermodel toegepast op de schuldhulpverlening en het met elkaar geregeld. Uniek! We dragen bij aan het vinden van antwoorden op grote maatschappelijke vraagstukken maar denken ook mee op de wetstechnische vierkante centimeter. Daarbij betrekken we bestuurders, uitvoerders, partners én hulpvragers. Met kleine stapjes veranderen we de toekomstige geschiedenis, het is een voorrecht om daar aan te mogen bijdragen!

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Ik wil leden en collega’s in staat stellen hun werk nog beter te doen. Wij zorgen ervoor dat conflicterende regels verdwijnen en verschillende trajecten beter op elkaar aansluiten. Daarnaast zet ik mij blijvend in voor een sterk keurmerk voor de branche dat vertrouwen uitstraalt, inzet op ontwikkeling en comfort biedt aan partijen die met ons samenwerken.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Een stralend gezicht naast het bed: ‘papa, mag ik spelen?’. Verder voor lekker eten, een mooi avontuur, de krant met uitgeserveerde koffie of een zeldzame vogel in de tuin. Kortom, slaap wordt overschat.