Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Marianne Oostrik

Marianne Oostrik

m.oostrik@nvvk.nl 06 - 46 85 56 39 projectleider Schuldenknooppunt

Wie ben je?

Mijn naam is Marianne Oostrik en ik heb Bestuurskunde en Beleids- en organisatiewetenschappen gestudeerd. Vanaf 2013 werkzaam voor de NVVK, eerst als senior beleidsadviseur, vanaf 2019 in een zelfstandige rol.

Wat doe je voor de NVVK?

Vanuit mijn rol als projectleider van het Schuldenknooppunt ben ik betrokken bij het NVVK Arrangement. Samen met het Serviceteam werken we aan snellere en betere samenwerking tussen schuldhulpverleners en schuldeisers.

Daarnaast word ik vanuit mijn ervaring binnen de NVVK ook wel betrokken bij andere beleidsvragen die binnen de NVVK spelen.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

De enorme betrokkenheid van iedereen, die in de wereld van schuldhulpverlening werkzaam is. Dat geeft mij iedere keer weer enorm veel energie om mijn steentje bij te dragen. Voor mij zit de uitdaging in het steeds weer verder verbeteren van het proces om mensen met financiële problemen sneller en beter te helpen. Nieuwe inzichten, nieuwe technieken en nieuwe samenwerkingsrelaties maken dat deze branche nooit stil staat en dus ook nooit verveelt.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Dat iedereen het Schuldenknooppunt als iets vanzelfsprekends beschouwt en het dus dé standaard in de communicatie tussen schuldhulpverleners en schuldeisers is.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Als ik dat heel letterlijk neem: versgebakken appeltaart met slagroom.