Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Anja Gosman-Nolen

Anja Gosman-Nolen

a.gosman@nvvk.nl 06 - 55 12 10 36 coördinator Bedrijfsvoering

Wie ben je?

Anja Gosman-Nolen. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij de NVVK. Nu in de functie van coördinator Bedrijfsvoering.

Wat doe je voor de NVVK?

Ik ben eigenlijk de spin in het web en het geheugen van de NVVK. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën, HRM en ICT van de NVVK. En daarnaast ondersteun ik de voorzitter, directeur en het Bestuur. Ook organiseer ik mede de evenementen.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Ooit heeft iemand tegen mij gezegd ‘als de schuldhulpverlening eenmaal in je bloed zit’ wil je nergens anders meer voor/aan werken. En dat blijkt, in mijn vorige baan kwam ik hiermee in aanraking en toen ik de mogelijkheid kreeg voor de branchevereniging te komen werken, heb ik die met beide handen aangegrepen. Het is ook een branche die nooit stil staat, wij blijven werken aan nieuwe initiatieven en mogelijkheden om de mensen met financiële problemen beter en sneller te kunnen helpen.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat onze leden zich ‘thuis’ en gehoord voelen door het Verenigingsbureau. Daaraan draag ik dagelijks bij. Verder viert de NVVK in 2022 haar 90-jarig jubileum. Ondanks dat je hoopt dat wij ‘overbodig’ worden en mensen geen financiële problemen meer hebben, hoop ik toch dat wij in 2032 ons 100-jarig bestaan mogen vieren.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Familie en vrienden mogen mij altijd wakker maken als zij in de problemen zitten.