Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Nienke van Helden

Nienke van Helden

n.vanhelden@nvvk.nl 06-22 79 18 07 projectmanager communicatie

Wie ben je?

Ik ben Nienke van Helden. Ik werk al jaren met heel veel plezier als communicatiemanager en projectmanager in het brede sociale domein, en heb in 2022 de overstap naar de NVVK gemaakt. Ik woon samen met mijn man in Hilversum, onze 4 (jong)volwassen kinderen zijn inmiddels uitgevlogen.

Wat doe je voor de NVVK?

Ik werk sinds november 2022 voor de NVVK, eerst als aanjager van het jongerennetwerk, nu als projectmanager communicatie en beleidsadviseur vakmanschap.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Ik werk graag voor maatschappelijke organisaties die iets kunnen betekenen voor mensen in een kwetsbare situatie. Als je schulden hebt, ben je niet per definitie ‘schuldig’. Er zijn allerlei omstandigheden waardoor je in de problematische schulden terecht kan komen. Het is belangrijk dat je er zo snel en goed mogelijk uit kan komen om weer volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. Daar zet de NVVK zich voor in. Samen met financiële hulpverleners maar zeker ook met schuldeisers. Want alleen samen bereik je meer.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

De NVVK is al een zichtbare, alerte en actieve, no-nonsense branchevereniging. Maar achteroverleunen kan nooit. Ik werk er dus graag aan mee dat nog meer financiële hulpverleners gebruik willen maken van alle mooie tools, diensten en activiteiten die wij bieden. Dat lukt alleen als we goed in de gaten houden wat er speelt onder leden, schuldeisers, hulpvragers en in Den Haag én soms ook een stapje vooruitlopen.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

’s Nachts slaap ik graag, maar voor een goed feest, lekker eten met vrienden, kamperen, een mooie wandeling of fietstocht ben ik altijd te porren.