Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Yaacoub Abbassi

Yaacoub Abbassi

y.abbassi@nvvk.nl 06 - 38 71 55 07 accountmanager Serviceteam

Wie ben je?

Mijn naam is Yaacoub Abbassi en ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam.

Tijdens mijn studie heb ik kennis mogen maken met schuldenproblematiek en het werk binnen de schulddienstverlening mogen ontdekken. Deze branche trok meteen mijn aandacht en dat is nooit meer verdwenen. Door de stages in Amsterdam heb ik besloten om aan de slag te gaan als schulddienstverlener.

Wat doe je voor de NVVK?

Ik ben één van de nieuwe Accountmanagers voor het Serviceteam van de NVVK. Deze functie voer ik met veel enthousiasme uit. Binnen deze functie mag ik als accountmanager een bijdrage leveren om het Schulden Arrangement zo goed mogelijk bij schuldeisers als gemeenten door te ontwikkelen. Beide partijen krijgen de mogelijkheid om een bijdrage te leveren in het versnellen van het proces voor schulddienstverlening. Hierdoor kunnen de betrokken partijen de voordelen hiervan ervaren.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Sinds mijn loopbaan hou ik mij bezig met schuldenproblematiek. Deze branche heb ik altijd al interessant en uitdagend gevonden. De NVVK is als organisatie hierin landelijk vertegenwoordigd en heeft een belangrijke rol binnen de schulddienstverlening. Het heeft mij altijd uitdagend geleken om voor een organisatie als de NVVK te werken. Als nieuwe accountmanager is dit voor mij een mogelijkheid om kennis te mogen maken met een landelijke organisatie als de NVVK. Dit is voor mij een mooie kans om mijn expertise als schulddienstverlener toe te passen en mijn kennis binnen de organisatie te verbreden.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Vanaf het eerste moment dat ik over het NVVK Arrangement had gelezen dacht ik:
‘Oh eindelijk dit had veel eerder mogen gebeuren’. Het trok meteen mijn aandacht.
Als accountmanager streef ik ernaar om samen met het team zoveel mogelijk organisaties de meerwaarde en voordelen van het NVVK Arrangement te laten inzien. Tot slot streef ik er ook naar om de gestelde doelen te behalen en een bijdrage te leveren aan nieuwe ontwikkelingen.