Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Liselotte Maas

Liselotte Maas

l.maas@nvvk.nl 06 - 15 00 43 37 beleidsadviseur

Wie ben je?

Mijn naam is Liselotte en ik woon met mijn man Siebe en drie tieners in Driebergen. Op veel verschillende manieren houd ik me al jarenlang bezig met het oplossen van schulden. Zo had ik een eigen bedrijf als bewindvoerder Wsnp en heb ik bij verschillende organisaties en gemeenten gewerkt als projectleider en (interim) manager.

Wat doe je voor de NVVK?

Ik ben beleidsadviseur bij de focusgroep Strategie, Beleid & Lobby. Ik ben onder andere bezig met de ontwikkeling van het Kwaliteitskader. Daarnaast ontwikkelen we voor Vakmanschap een leiderschapsprogramma voor de branche.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Al sinds mijn stage bij een kredietbank vind ik de schuldhulpverlening een prachtig werkgebied. Het is praktisch en je bent echt van betekenis voor mensen. En na zoveel jaren ervaring in de uitvoering, is het op een andere manier weer heel erg prettig om mijn kennis en ervaring over te dragen en in te zetten voor medewerkers in de branche.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Uiteindelijk zijn er heel veel verschillende schakels nodig om ervoor te zorgen dat mensen eerder uit de schulden kunnen komen. Daarvoor is een hele goede samenwerking tussen strategie en uitvoering nodig en daarin vervul ik graag een verbindende rol.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Voor een fietstocht. Ik kan blindelings mijn tassen inpakken. Geef me een route met wat leuke restaurantjes onderweg en ik ben direct vertrokken!