Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker

Anneke Nunn

Anneke Nunn

a.nunn@nvvk.nl 06 - 29 10 11 97 communicatieadviseur Collectief Schuldregelen, schuldenrust en Landelijk Convenant Vroegsignalering

Wie ben je?

Ik ben Anneke Nunn (56), freelance tekstschrijver/webredacteur uit Eindhoven. Ik help branche- en beroepsorganisaties met heldere en enthousiasmerende teksten om hun leden wijzer te maken.

Wat doe je voor de NVVK?

Voor de NVVK schrijf ik interviews, nieuwsberichten en webteksten over de thema’s Collectief Schuldregelen, schuldenrust en het Landelijk Convenant Vroegsignalering. Verder redigeer ik de gedragscodes en modules en maak ze bondiger, duidelijker en minder formeel.

Wat motiveerde je om voor de NVVK/in deze branche te gaan werken?

Mensen met schulden hebben het zwaar, dus het geeft veel voldoening om te werken voor een organisatie die hun problemen aanpakt.

Wat hoop je persoonlijk te bereiken voor de NVVK?

Met inspirerende interviews en informatieve artikelen hoop ik meer mensen te stimuleren om schulden op een moderne en sociale manier op te lossen.

Waar mogen mensen je voor wakker maken?

Je mag me altijd wakker maken om de grappig ontspoorde teksten op de achterkant van Onze taal te lezen. Een voorbeeld: bejaarde chocoladedief krijgt proeftijd van twee jaar.