Overslaan en naar de inhoud gaan

Landelijk Convenant Vroegsignalering

Landelijk Convenant Vroegsignalering

De NVVK vergemakkelijkt en versnelt de samenwerking tussen gemeenten en vastelastenpartners met het Landelijk Convenant Vroegsignalering. Dit convenant is afgesloten tussen de NVVK, VNG en koepels van vastelastenpartners. De NVVK faciliteert een online ondertekenportaal waarin individuele gemeenten en leveranciers de bij het convenant horende overeenkomst kunnen tekenen.

  • Ingangsdatum convenant: 10 november 2020 (VNG, NVVK, Aedes, Energie Nederland, VEWIN, de vereniging van drinkwaterbedrijven en Zorgverzekeraars Nederland), en 15 december 2020 (koepelorganisaties van studentenhuisvesters, private en particuliere verhuurders) en 27 juli 2021 (VGM NL)
  • Betrokken partijen: VNG, NVVK, Aedes, Energie Nederland, VEWIN Zorgverzekeraars Nederland, IVBN, VGM NL, Stichting Kences en Vastgoed Belang.
  • Soort convenant: Landelijk convenant met koepels

Downloads

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over het het Landelijk Convenant Vroegsignalering? De NVVK heeft alle vragen en antwoorden voor je een rijtje gezet:

Aanmelden

Wil je gebruikmaken van het Landelijk Convenant Vroegsignalering en het digitale ondertekeningsproces? Dat kan via onderstaande links:

Inloggen 

Heb je je al aangemeld en een login? Inloggen doe je hier: nvvk.vroegsignalering.nl/login

Instructievideo's over het ondertekenportaal

Kennisbank

Jaar

2020

Thema

Convenanten