Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuif aan bij het functioneringsgesprek met NVVK-directeur Geert van Dijk

Schuif aan bij het functioneringsgesprek met NVVK-directeur Geert van Dijk

22 juni 2020

Een jaar is hij nu directeur van de NVVK, Geert van Dijk. Tijd voor een functioneringsgesprek, vond NVVK-voorzitter Marco Florijn. Hij sprak met Geert van Dijk over zijn ontdekkingen, successen, tegenvallers en uitdagingen.

Geert van Dijk werkt al jaren in het sociaal domein. In het verleden voor de FNV, voor Divosa en recent als ‘verbindingsofficier’ bij de gemeente Den Haag. Sinds juni 2019 is hij directeur van de NVVK, met 107 leden de grootste brancheorganisatie voor schuldhulpverlening, sociaal bankieren en maatschappelijke bewindvoering.

Waar het allemaal mee begon

Vanwege corona plannen Marco Florijn en Geert van Dijk een online afspraak voor het functioneringsgesprek. Dat geeft jou de mogelijkheid mee te kijken. Wat was vorig jaar ook alweer je startopdracht, wil Marco Florijn weten.

Een nieuwe wereld

Het was een jaar waarin Van Dijk een nieuwe wereld betrad. Eerder had hij er zijdelings wel mee te maken. Maar de details waren nieuw voor hem, vertelt hij Marco Florijn.

Wat ging goed, wat kan beter?

En dan de vraag die je wist dat zou komen in een functioneringsgesprek: wat ging goed, wat kan beter? Zowel op de eerste als op de tweede vraag geeft Geert een duidelijk antwoord.

Te weinig geld

Wie een euro in schuldhulpverlening steekt, verdient er op maatschappelijk terrein makkelijk 2 euro mee terug, bleek een paar jaar terug uit onderzoek. Die wetenschap zit Geert van Dijk dwars, bekent hij Marco Florijn.

What makes Geert tick?

Wat motiveert jou eigenlijk in je werk, wil Marco Florijn tot slot nog weten. En, niet onbelangrijk, teken je bij of kijk je om je heen voor iets anders?

Verder nog vragen?

Tot zover dit publieke functioneringsgesprek. Heb je een aanvullende vraag? Mail hem naar g.vandijk@nvvk.nl