Overslaan en naar de inhoud gaan

Dat hardnekkige probleem waar jij in je werk tegenaan loopt - meld het aan voor een leernetwerk!

Dat hardnekkige probleem waar jij in je werk tegenaan loopt - meld het aan voor een leernetwerk!

15 juni 2020

Schouders Eronder biedt je de mogelijkheid aan de slag te gaan met een eigen vraagstuk in een leernetwerk. Maak er gebruik van!

In een leernetwerk leer je systematisch je eigen vraagstuk te verkennen en uiteen te rafelen. Dat doe je aan de hand van een methodiek die hiervoor speciaal is ontwikkeld. Deze methodiek daagt professionals zoals jij uit om anders te kijken en de samenhang tussen verschillende gebieden te zien. Deelnemers in het leernetwerk krijgen handvatten aangereikt om hun vraagstuk van een antwoord te voorzien.

Online bijeenkomsten

Een leernetwerk bestaat uit meerdere (online) bijeenkomsten. Centraal staat: lerend oefenen, reflecteren en werken aan een eigen actieplan. Hierin worden geleerde lessen uit de praktijk, inzichten uit de wetenschap, de ervaringen van andere deelnemers en deskundigheid van experts meegenomen. Schouders Eronder ondersteunt deelnemers tijdens het hele traject.

Met korte ‘thuis’ opdrachten gaan deelnemers zelf aan de slag. In 6 online-bijeenkomsten van elk 2 uur ontwikkelt elke deelnemer een eigen actieplan dat aansluit bij het vraagstuk. Om het actieplan te implementeren reiken we tijdens de bijeenkomsten ook een aantal praktische handvatten aan.

Kleine groepen, veel dialoog

De groepen zijn klein (5 tot 8 deelnemers) zodat er voldoende tijd en ruimte is voor alle deelnemers om te werken aan hun eigen vraagstuk en er veel ruimte is voor dialoog. We starten online en we sluiten af met een bijeenkomst waarin iedereen elkaar offline kan ontmoeten.

Neem contact op met Schouders Eronder om na te gaan of jouw vraagstuk zich leent voor een Leernetwerk. In september starten nieuwe leernetwerken waar deelnemers zich nog voor kunnen aanmelden.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd voor deelname in september? Geef het door en stuur vrijblijvend een e-mail naar lerendepraktijk@schouderseronder.nl. Vermeld daarin je naam, functie, organisatie en een telefoonnummer. Schouders Eronder neemt dan snel contact op om te bespreken wat er mogelijk is.