Overslaan en naar de inhoud gaan

NVVK zoekt een ondernemende beleidsadviseur

NVVK zoekt een ondernemende beleidsadviseur

18 januari 2020 BeschermingsbewindSchuldregeling

Ben je toe aan een baan met veel betekenis voor de samenleving? Kan jij goed (ogenschijnlijk) uiteenlopende belangen bij elkaar brengen om schuldeisers, schuldhulpverleners en bewindvoerders samen te laten werken in de aanpak van de schuldenproblematie? Lees dan verder!

Op het verenigingsbureau van de NVVK werken we met acht mensen aan hoogwaardige dienstverlening voor onze leden. We zorgen ervoor dat ze hun werk goed kunnen doen, we delen kennis en we houden de vinger aan de pols bij nieuw Haags beleid. In de branche hebben we een essentiële rol bij het stimuleren van innovatie. We dragen bij aan de kwaliteitsontwikkeling van het vak.

In de komende jaren staat de vereniging voor belangrijke en uitdagende vraagstukken: het verbeteren van de samenwerking in de keten van schuldhulpverlening en bewindvoering, het stimuleren van vroegtijdige signalering en het verbeteren van samenwerking tussen partijen (landelijk en lokaal).

We willen onze positie als expert op schuldhulpverlening en bewindvoering versterken en een krachtige lobby voeren naar de media en politiek. Ook ambiëren we versnelling van innovatie in de sector; nieuwe werkwijzen en optimaal gebruik maken van digitalisering. Daarnaast werken we aan een nieuw kwaliteitskader, waarbij we professionaliteit, vakmanschap en kwaliteit een belangrijke plaats geven.

Wil jij ons helpen om onze ambities waar te maken? Lees dan hier alles over onze vacature voor een ondernemende beleidsadviseur.

Sleutelwoorden

BeschermingsbewindSchuldregeling