Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak kennis met ons jongste lid: ZEKER

Maak kennis met ons jongste lid: ZEKER

16 februari 2021

Op 1 januari is ZEKER Financiële Zorgverlening (ZEKER) lid geworden van de NVVK. Maak kennis met ons jongste lid.

Wat doet ZEKER?

ZEKER Financiële Zorgverlening (ZEKER) is actief in de markt van beschermingsbewind en op kleinere schaal ook mentorschap, curatele en budgetbeheer. ZEKER beschermt het vermogen en/of het welzijn van mensen die dit door omstandigheden niet (meer) zelf kunnen en zij stimuleert zelfstandigheid voor zo ver dit mogelijk is. ‘Het is prettig dat we hiermee positief kunnen bijdragen aan het welzijn van al onze klanten’, geeft directeur-bestuurder Ben Steenvoorden aan. Samen met Jeroen Bokkers is hij ZEKER gestart in 2008 en vanaf dag 1 zijn ze bezig geweest met het toevoegen van kwaliteit en doorontwikkeling op alle gebieden.

Franchiseconcept

Sinds 2014 kunnen zzp’ers en andere bewindvoerderskantoren zich ook bij ZEKER aansluiten als franchisenemer. ‘Het is prachtig om te zien dat steeds meer zelfstandige bewindvoerderskantoren de toegevoegde waarde zien van de volledige ontzorging door ons franchiseconcept’, geeft Jeroen aan. ‘De aansluiting bij ZEKER geeft een duidelijke kwaliteitsimpuls. De aangesloten bewindvoerders zijn niet druk met allerlei randzaken maar kunnen zich volledig richten op de klanten’.

Gemeenschappelijk doel: kwaliteit vergroten

ZEKER ondersteunt inmiddels ruim 4.500 klanten via zo’n 90 uitvoerende bewindvoerders verspreid over het hele land. Deze bewindvoerders werken samen met heel veel gemeenten, schuldhulpverlenende instanties en verwijzers in het maatschappelijke middenveld. Jeroen: ‘Allemaal partijen voor wie de NVVK de belangrijkste gesprekspartner is op het gebied van financiële zorg, en met het gemeenschappelijke doel om de kwaliteit hiervan te vergroten. Met ons lidmaatschap willen wij daar graag aan bijdragen.’

Meer weten over ZEKER? Kijk op www.zekerfz.nl