Overslaan en naar de inhoud gaan

NVVK 90 jaar

Jubileumjaar

NVVK 90 jaar

In 2022 bestaat de NVVK 90 jaar. Dat jubileum laten we niet ongemerkt voorbijgaan. De komende maanden blikken we via artikelen op de website terug op ons verleden en we kijken ook vooruit naar de toekomst: welke kant moet het op met de financiële hulpverlening in Nederland?

Effect van ons werk

Op dinsdag 12 april presenteren we nieuw onderzoek naar de meetbare effecten van financiële hulpverlening. Het onderzoek voeren we uit met verschillende partners, waaronder de Hogeschool van Amsterdam.

Jubileumcongres in Enschede

Op dinsdag 15 september organiseren we ons jubileumcongres in Enschede. 's Ochtends zijn er lezingen van toonaangevende sprekers, 's middags zijn er inhoudelijke workshops en inspirerende werkbezoeken in de stad. Binnenkort openen we de inschrijving voor dit jubileumcongres.

Logo jubileum

Nieuws over NVVK Jubileum

  1. Piet Duijndam.jpg

    90 jaar NVVK: herinneringen van oud-voorzitter Piet Duijndam

    ‘Ik wens de NVVK toe meer mensen met schulden te bereiken'

    6 januari 2022

    Een hulpvrager die met een verdacht jonge vrouw komt tekenen bij de notaris, oma die ingezet worden om haar kleinkind financiële discipline bij te brengen en familiegoud dat beleend wordt om er een zigeunerbegrafenis mee te betalen. Piet Duijndam (82), oud-voorzitter van de NVVK, maakte het allemaal mee. Ter gelegenheid van ons 90-jarig jubileum dit jaar zochten we hem op.