Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennisbank

In de Kennisbank vind je meer informatie over financiële hulpverlening. Een deel daarvan is openbaar, een ander deel uitsluitend toegankelijk voor NVVK-leden. Deze Kennisbank is in ontwikkeling. Mis je als NVVK-lid nog bepaalde informatie? Ga dan naar het ledenweb.

 1. Checklist verzoekschrift Wsnp voor schuldhulpverleners

  Een rechter heeft maar kort de tijd om een verzoekschrift WSNP te beoordelen. Voor de cliënt hangt er veel van af: wel of geen schuldsanering? Met deze checklist zorg je dat de stukken compleet zijn. Ook krijg je tips om de kans te vergroten dat de rechter je aanvraag goedkeurt.

  lezen
 2. Infographic

  Dwangakkoord

  In samenwerking met de NVVK biedt Bureau Wsnp de infographic dwangakkoord aan. Deze infographic biedt informatie voor hulpverleners met betrekking tot de te volgen route voor het aanbieden van een dwangakkoord.

  lezen
 3. Formats producten schuldhulpverlening

  Op deze pagina vind je een overzicht alle formats aan die te maken hebben met de producten van schuldhulpverlening.

  lezen
 4. Jurisprudentie: uitspraken Wsnp

  Op deze pagina vind je alle relevante uitspraken terug van de Hoge Raad, Gerechtshoven vanaf 2016 en Rechtbanken vanaf 2017. Mis je een relevantie uitspraak? Laat het ons weten via de NVVK Community. Specifieke uitspraken kun je ook zelf zoeken op rechtspraak.nl.

  lezen