De NVVK verwelkomt Senturra Bewindvoering als nieuw lid

woensdag 27 februari 2019

Senturra Bewindvoering b.v. is per 1 maart lid geworden van de NVVK. Al tijdens de ALV eind vorig jaar stelde directeur Johanna Kuiper haar organisatie voor aan de leden en sprak ze de wens uit om lid te worden. Senturra heeft de vereiste audit inmiddels doorlopen is daarmee lid geworden van de vereniging.

Senturra is het eerste lid van bewindvoerderscollectief ZELF, waar de NVVK mee samen werkt. De NVVK is blij met deze grote partij op het gebied van beschermingsbewind. Het beschermingsbewind krijgt met nieuwe leden, die hierin een specialist zijn, de belangrijke plek die het binnen de vereniging verdient. Ook Senturra ziet het lidmaatschap van de NVVK als een belangrijke meerwaarde voor haar dienstverlening.

Senturra Bewindvoering is met name actief in Noord-Nederland en houdt zich bezig met beschermingsbewindvoering, curatele, mentorschap en budgetbeheer. De organisatie is ontstaan vanuit de behoefte om in gesprek met hulpverleners en met aandacht voor cliënten bewindvoering aan te bieden. Senturra streeft naar maatwerk en vindt daarbij een persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met hulpverleners van groot belang.

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven