Vacature programmamanager Schouders Eronder

woensdag 09 januari 2019

Wil jij werken aan betere schuldhulp in Nederland? Ben je een gedreven (programma)manager met leidinggevende ervaring en goede kennis van schuldenproblematiek, een echte verbinder met oog voor mensen én resultaten? Dan ben jij misschien wel de nieuwe programmamanager van Schouders Eronder.

Schouders Eronder is een samenwerkingsverband van de Landelijke Cliëntenraad, NVVK, Sociaal Werk Nederland, VNG en Divosa. Schouders Eronder is in 2017 van start gegaan en heeft sindsdien de nodige resultaten behaald waarop de schuldhulpverlening kan voortbouwen. Als programmamanager ben je er verantwoordelijk voor om deze resultaten verder te verankeren. Je stuurt een projectteam van zes medewerkers aan, bent voorzitter van de Stuurgroep Schouders Eronder en legt verantwoording af aan de directeuren van vijf partijen die verantwoordelijk zijn voor Schouders Eronder. Je bent de verbindende factor tussen deze vijf partijen en onderhoudt namens hen contacten met het ministerie van SZW.

Ben jij een programmamanager met brede schouders en een sociaal hart? Lees dan de vacaturetekst Programmamanager Schouders Eronder.

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven