Hans van der Meulen nieuwe algemeen directeur Kredietbank Nederland

hansvandermeulen.pngwoensdag 31 oktober 2018

Hans van der Meulen is door de Raad van Toezicht per 1 december 2018 benoemd als algemeen directeur van Kredietbank Nederland. Hij ondertekende vrijdag 26 oktober jl. zijn arbeidscontract op het gemeentehuis in Drachten, in het bijzijn van de voorzitter van de Raad van Toezicht Tom van Mourik en financieel directeur Frank Dijkstra.

Van der Meulen wordt de nieuwe bestuurder van Kredietbank Nederland, de grootste landelijk werkende kredietbank van Nederland. Stichting Kredietbank Nederland is een sociale bank die momenteel in 120 gemeenten sociaal krediet verleent. Met 60 gemeenten daarvan zijn ook contracten afgesloten voor de schuldhulpverlening. Er zijn zo’n 160 mensen werkzaam bij Kredietbank Nederland, waarvan een groot deel op het hoofdkantoor in Leeuwarden en de vestiging in Almere werkt.

Hans van der Meulen brengt ruime ervaring als bestuurder met zich mee. Hij was jarenlang directeur-bestuurder bij Hulpmiddelencentrum (HMC), een dienstverlener op het gebied van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. De laatste jaren werkte hij als consultant bij meerdere grote bedrijven, waar hij adviseerde en ondersteunde bij o.a. organisatieveranderingen, innovatie en bedrijfsvoering. Hij volgt Carry de Niet op.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven