Marco Florijn opent Creditexpo 2018 op 8 november 2018

vrijdag 12 oktober 2018

Op 8 november 2018 opent NVVK-voorzitter Marco Florijn Creditexpo 2018, een groot kennis- en netwerkevenement voor de credit management sector. Later op deze dag neemt Marco ook deel aan een paneldiscussie waar gezocht wordt naar de maatschappelijke meerwaarde van creditmanagement. Door hier als NVVK aanwezig te zijn onderstrepen wij het belang van onze positie als intermediair bij het oplossen van schulden.

In voorbereiding op de creditexpo heeft een interview plaatsgevonden met de deelnemers aan de paneldiscussie. Marco geeft in dit interview aan dat creditmanagement kan bijdragen aan schuldhulpverlening door het tijdig delen van informatie, zoals bij vroegsignalering, dan bestaan er kansen om schulden te voorkomen. Uiteraard zijn wij vanuit de schuldhulpverlening ook nieuwsgierig om te horen hoe creditmanagers zelf hun rol zien.

Marco: “Bij het incasseren van gelden hebben incasso ondernemingen veel kennis opgebouwd. Ze zijn bijvoorbeeld heel bedreven in motiverende gespreksvoering, weten veel van gedrag en hoe je een intentie vertaalt naar een handeling. Daar kunnen we nog van leren. Dit thema staat ook prominent op de agenda van onze eigen studiedag op 6 november a.s.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven