Schouders Eronder Kennisfestival: leren, verbinden, beleven

maandag 17 september 2018

Bijna 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft te maken met schulden en dat aantal groeit, schuldhulpverlening is dus hard nodig. We kunnen hier eindeloos praten en vergaderen, maar we moeten vooral samen de handen uit de mouwen steken! Oftewel: Gewoon doen.

Op donderdag 6 december gaan we samen aan de slag tijdens het kennisfestival van Schouders Eronder in De Doelen in Rotterdam. De toegang hiervoor is gratis. Naast diverse workshops, presentaties en een uitgebreide beursvloer, zetten inspirerende sprekers samen met ons hun schouders eronder.

Zo vertelt Joseph Oubelkas het indrukwekkende verhaal over zijn onterechte gevangenschap en het belang van vriendschap en liefde voor zijn mentale overlevingskracht. Bokser Esther Schouten deelt hoe zij na een heftige ziekteperiode alsnog wereldkampioene werd door haar mentale kracht. Lex Burdorf laat zien welke invloed werk heeft op gezondheid.

Benieuwd naar de rest van het programma? Houd voor meer sprekers en het programma de website Schouderseronder.nl in de gaten.

Direct aanmelden?
Ga meteen aan de slag en vul het aanmeldformulier in. Gewoon doen.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven