Secretariaat NVVK versterkt met Corine Booij

Corine Booij.jpgdinsdag 07 juli 2020

Wanneer je het Verenigingsbureau belt is er een grote kans dat je onze nieuwe secretaresse aan de lijn krijgt: Corine Booij. Met deze uitbreiding van ons team kunnen we jou sneller helpen als je contact zoekt en onze beleidsadviseurs kunnen dankzij haar ondersteuning meer tempo maken in de vernieuwing van de NVVK. Hieronder stelt Corine zich voor.

Corine, wat ga je doen voor de NVVK?
Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van het Verenigingsbureau en met name voor de vijf beleidsadviseurs: Karen Stoffels-Montfoort, Joeri Eijzenbach, Linda van Vliet, Ellen Hennekens en Irene Koole.

Daisy, de huidige secretaresse, zal zich de komende twee jaar bezighouden met de projectondersteuning van het project Meer mensen schuldenzorgvrij. Ik heb feitelijk haar werkzaamheden overgenomen. Met z’n tweeën verzorgen wij dus ook de ondersteuning van de beleidsadviseurs in dit project.

Wat breng je mee aan ervaring?
Ik heb jarenlange ervaring opgedaan als secretaresse in diverse (non-)profit organisaties. Het laatst werkte ik bij Valente, de landelijke brancheorganisatie voor participatie, begeleiding en veilige opvang.

Die organisatie maakt zich sterk voor kwetsbare mensen in onze samenleving, zoals dak- en thuisloze mensen, slachtoffers van huiselijk geweld en cliënten in beschermd wonen. Toen heb ik al kennisgemaakt met het werk van de NVVK. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag mijn steentje bijdragen. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

« Terug

Archief > 2020

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Naar boven