Geen studiedag, wel een webinar en: groot nieuws over convenanten

Schermafdruk 2020-03-27 16.38.45.png27 maart 2020

'Slimmer, sneller, beter', daarover wilden we het hebben op onze studiedag van 7 april. Die gaat niet door, maar op die dag komt de NVVK wel graag met je in contact! We organiseren 's morgens tussen 10.30-12.30 uur een webinar met een live chat over de toekomst van ons werk.

Manuel van der Hoek van SchuldenlabNL ontwikkelde met zijn team de afgelopen jaren de succesvolle methode van Collectief Schuldregelen. Marianne Oostrik maakt met haar team het Schuldenknooppunt gebruiksklaar. Frank Dijkstra van Kredietbank Nederland vertelt over de samenwerking tussen Kredietbanken met het oog op de bredere inzet van saneringskredieten. Alledrie geven ze je de laatste stand van zaken door rond deze projecten.

Tijdens de presentaties kun je je vragen stellen. Een moderator speelt ze door aan de sprekers. Vragen die niet live aan bod komen, worden achteraf beantwoord. Ze zijn voor iedereen na te lezen in de webinar-omgeving. 

Breaking news!

Tijdens de webinar onthullen we ook groot nieuws over convenanten, dus zorg dat je erbij bent.

Uitleg, live vragen beantwoorden

De periode van sociale onthouding heeft een serieuze aanleiding en kent veel nadelen. Maar hij laat ons ook nieuwe wegen bewandelen. Wij experimenteren dinsdag 7 april met communiceren via een webinar. We informeren je over de ontwikkelingen in de schuldhulpverlening in de komende jaren en je kunt live je vragen stellen. De drie sprekers gaan daar dan meteen op in.

Het toekomstbeeld van ons werk hebben we samengevat in deze tekening (klik om te downloaden & te vergroten):

200331 Berber11.png

Vraag jij je af wat dit op termijn gaat betekenen voor jouw werk? Wil je meer weten over de ins en outs? Stel ons vooraf je vragen, die komen dan in ieder geval aan bod. Mail ze naar info@nvvk.nl. Tot dinsdagmiddag 7 april!

Meedoen met het webinar? Meld je hier aan

« Terug

Archief > 2020 > maart

Naar boven