Vacature sr. beleidsadviseur beschermingsbewind (16 uur, detachering mogelijk)

woensdag 09 januari 2019

De NVVK zoekt op korte termijn een senior beleidsadviseur beschermingsbewind. Als senior beleidsadviseur beschermingsbewind op het Verenigingsbureau van de NVVK ben je het aanspreekpunt binnen en buiten de vereniging over beschermingsbewindvraagstukken. Samen met je collega’s faciliteer je de NVVK en haar leden vanuit dit vakgebied om onze visie te realiseren: we willen meer mensen met schulden helpen, hen sneller en beter helpen; en ook die mensen bijstaan die hun financiële huishouden niet zelf kunnen beheren.

Het gaat om een functie van 16 uur per week, waarbij een dienstverband op detacheringsbasis nadrukkelijk tot de mogelijkheden hoort. Ken jij alle ins en outs van beschermingsbewindvoering, heb je voldoende drive en deskundigheid om de inhoud en de positie van beschermingsbewind te optimaliseren? Ben je bovendien een adviseur in hart en nieren, een echte netwerker die ambitieus, creatief en resultaatgericht is? Dan ben jij wellicht de senior beleidsadviseur beschermingsbewind die we zoeken.

De functie in het kort:

  • Je signaleert, implementeert en vertaalt ontwikkelingen in alle voor het werkveld beschermingsbewind relevante, informatie en wet- en regelgeving.
  • Je vertegenwoordigt de sector en de NVVK in externe platforms en lobby voor beschermingsbewind.
  • Je beheert het bestaande netwerk en bouwt deze verder uit.
  • Je reageert op internetconsultaties over beschermingsbewind.
  • Je adviseert over de actualisering van de NVVK-module Beschermingsbewind.
  • Je implementeert en beheert de community Beschermingsbewind en beheert de pagina beschermingsbewind op de website.

De volledige vacaturetekst lees je hier.

Is deze uitdagende en veelzijdige functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV vóór 23 januari 2019 naar info@nvvk.eu t.a.v. de heer Hennie Duteweert. 

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens
Naar boven