Gemeente Heerenveen viert NVVK-lidmaatschap

vrijdag 05 oktober 2018

Op 3 oktober 2018 ging NVVK-beleidsadviseur Joeri Eijzenbach samen met Jeanette Kram, lid van kernteam Kwaliteit op bezoek bij het nieuw NVVK-lid gemeente Heerenveen. Daar was van de uitreiking van het lidmaatschapscertificaat een feestje gemaakt voor de afdeling. De afgelopen jaren is dan ook hard gewerkt om de organisatie van de grond af op te bouwen en de werkzaamheden weer zelf ter hand te nemen. De wethouder nam het certificaat namens de gemeente in ontvangst en was blij dat Heerenveen zich als eerste F4 stad (Friese grote steden) lid van de NVVK kon noemen.

Na een heus taartmoment met Friese Oranjekoek ontstond een discussie aan de hand van stellingen. Zo werd gesproken over het adviesrecht, de AVG en andere grote thema’s. Ook werd nog gesproken over dilemma’s in de uitvoeringen en over doelen voor de toekomst zoals het opzetten van vroegsignaleringsprojecten en verdere ontwikkeling van de organisatie in samenwerking met de andere afdelingen binnen de gemeente maar ook met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.

De NVVK streeft er steeds naar om nieuwe leden, na het doorlopen van het traject van de toelatingsaudit, een bezoek te brengen samen met een lid van het kernteam Kwaliteit om het nieuwe lid welkom te heten in de vereniging.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens
Naar boven