Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewindvoerders ontwikkelen met Vattenfall online tool

Bewindvoerders ontwikkelen met Vattenfall online tool

20 januari 2021

Energiemaatschappij Vattenfall lanceert een online tool die specifiek is gericht op financiële hulpverleners: Vattenfall Verlicht Online. De tool geeft grip op energiezaken en is ontwikkeld in nauw overleg met de beroepsgroep.

De gegevens van alle cliënten worden in 'Vattenfall Verlicht Online' op één plek bijeen gebracht. Inloggen kan met een enkel account en alles kan online worden geregeld. Alle facturen en de energiezaken van cliënten kunnen worden bekeken. Door middel van kleurcoderingen wordt in één oogopslag duidelijk bij wie actie geboden is en met een paar muisklikken kan dit ook direct worden geregeld.

Geen waarborgsom

Ook voor cliënten heeft de tool voordelen. Ze kunnen zonder waarborgsom worden aangesloten en door het gebruik van slimme meters is er beter inzicht in het verbruik. Bewindvoerders ontvangen automatisch een seintje wanneer het energieverbruik uit de pas loopt met het maandelijkse termijnbedrag.

Martin Neef, hoofd Tijdig betalen van Vattenfall: “Wie weet het best wat bewindvoerders willen van een online tool? Dat zijn ze zelf natuurlijk. Door goed naar bewindvoerders te luisteren hebben we het werk overzichtelijker en minder omslachtig gemaakt. Geen honderden e-mails meer als de stroomtarieven wijzigen bijvoorbeeld, maar slechts eentje. Daarmee besparen we hen werk en kostbare tijd.“

www.vattenfall.nl/service/hulpverlener/verlicht

Bekijk de uitlegvideo