Word jij schuldhulpverlener van het jaar 2020?

NVVK_JPEG_SRGB_Web_Small_099.jpgdinsdag 30 juni 2020

We hebben een prachtig vak, waarin we veel betekenen voor mensen met financiële zorgen of problemen. Alle reden om hulpverleners die uitblinken in hun vak extra aandacht te geven. Daarvoor is er de jaarlijkse verkiezing ‘Schuldhulpverlener van het Jaar’. Doe mee!

Het aanpakken van schulden doen we allemaal vanuit ons eigen specialisme en op verschillende manieren. Zo is er de (beschermings)bewindvoerder die zijn cliënt beschermt, de schuldhulpverlener die de schulden oplost, de vrijwillige thuisadministrateur die een eerste helpende hand biedt en ook de preventiemedewerkers die juist helpen voorkomen dat er schulden ontstaan. Samen vormen we de ketting waardoor we mensen met schulden kunnen helpen! Ben jij de sterke schakel die wij zoeken?

Meld werkers in schuldhulp aan!

Zet jij je actief in voor mensen met financiële vragen en problemen? Kom jij in je omgeving mensen tegen die indruk op je maken door de manier waarop ze samen met jou dit werk doen? Meld die persoon dan aan of meld jezelf aan voor de verkiezing ‘Schuldhulpverlener van het jaar 2020’.

Ambassadeur

De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor de professionals in de schuldhulpverlening. Je neemt deel aan bijeenkomsten op landelijk niveau, in de media vertel je ons verhaal en je breidt je eigen netwerk enorm uit.

2.000 euro

Bovendien mag je 2.000 euro besteden aan een project dat verbonden is aan schuldhulpverlening. De details vind je hier. Via deze link kun je jezelf of iemand anders ook opgeven.

De verkiezing wordt georganiseerd door Schouders Eronder, met daarbinnen een belangrijke rol voor de NVVK en Sociaal Werk Nederland.

« Terug

Archief > 2020

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens
Naar boven