Over Alles wat je wil weten over schuldhulp aan ondernemers en het nieuwe beleid van de Belastingdienst

Alles wat je wil weten over schuldhulp aan ondernemers en het nieuwe beleid van de Belastingdienst

De Belastingdienst heeft haar beleid gewijzigd: voortaan kun je ook voor ondernemers schuldregelingen overeenkomen met de Belastingdienst. Maar hoe werkt het precies? Dat leggen we je uit in een webinar. Geef je nu op!

In het webinar leggen vertegenwoordigers van de Belastingdienst, NVVK-schuldhulpverleners aan ondernemers en projectleider Linda van Vliet van de NVVK uit wat er veranderd is en hoe je op een goede manier gebruik maakt van die verandering. We volgen een fictieve klant op zijn reis vanaf binnenkomst bij de schuldhulpverlener tot en met de afhandeling met de Belastingdienst.

Het wordt een praktijkgericht, interactief webinar waar vooral uitvoerders van schuldregelingen alle informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben om dit goed te doen.

Meer informatie over het exacte programma volgt.

Het webinar is op dinsdag 9 februari van 14.30-16.30 uur. We hebben de tijd aangepast aan de online sessies over schuldhulp aan ondernemers die diezelfde dag aangeboden worden door Schouders Eronder. Een van de sessies is parallel aan dit webinar, maar omdat de doelgroepen erg verschillen voorzien we dat dit geen probleem is. Bovendien is zowel ons webinar als de sessie van Schouders Eronder ook later terug te kijken.

Van harte welkom!

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Naar boven